Handbalvereniging Mixed-Up 2000

Mixedup-date April

Beste handbal liefhebbers,

Op maandag 23 maart jl. maakte het kabinet bekend dat tenminste tot en met 1 juni alle evenementen – ongeacht groepsgrootte, aard en doel – niet mogen plaatsvinden. Hieronder vallen helaas ook de handbalwedstrijden en trainingen. Hiermee komt er tot ons verdriet vervroegd een einde aan het seizoen binnen, vind de veldcompetitie die in het voorjaar zou plaatsvinden geen doorgang en worden overige handbal gerelateerde bijeenkomsten voorlopig uitgesteld.

Als bestuur van Mixed-up hechten we veel waarde aan de gezondheid van onze leden en onze club. We hopen dan ook dat eenieder de regels, ondanks dat deze zwaar aan zullen voelen, naleeft en elkaar hierin respecteert. Op deze manier komen we goed deze periode door.

Blijf gezond en tot handbalseizoen ‘20/’21!

Met vriendelijke groet,

Ronny Vincken voorzitter Mixed-up

 

Condoleance
Een aantal weken geleden kregen wij het trieste bericht dat Pleun, dochter van Renske en Karel Snoeren en grote zus van Riesje uit de F1, is komen te overlijden.
Wij wensen Renske, Karel en Riesje namens Mixed-up heel veel sterkte en steun toe in deze moeilijke tijd.

Gezocht!
Mixed-up is momenteel nog dringend op zoek naar een nieuwe penningmeester. Jeroen legt per september dit jaar zijn functie als penningmeester neer. Lijkt het jou iets om deze functie te vervullen? Als penningmeester van onze vereniging ben je onder andere verantwoordelijk voor het bijhouden en vastleggen van de financiële administratie, het innen van de contributie en het factureren van verleende diensten.

Heb je interesse, maar weet je niet goed wat je te wachten staat in de functie als penningmeester? Je kan altijd vrijblijvend contact zoeken en eventueel meelopen met Jeroen om hier meer over te weten te komen. Zijn contactgegevens zijn onderaan deze Mixed-update te vinden.

Innen contributie
Ondanks dat er momenteel geen wedstrijden worden gespeeld en niet wordt getraind, innen wij voorlopig nog wel de contributie van onze leden. Dit doen wij op advies van het NHV.
Er is nog weinig duidelijkheid over de kosten die onze club ondanks moet maken voor de zaal en de contributie richting het NHV. Zodra hier meer duidelijkheid over is vanuit de verschillende partijen, komen wij hier op terug. Voor nu vragen wij uw geduld en begrip.

Jeugdkamp
Helaas hebben wij vanwege het Coronavirus moeten besluiten het jeugdkamp te verplaatsen naar een later moment, wat normaal gesproken altijd in het voorjaar plaatsvind. De jeugdkampcommissie zal zich buigen over een nieuwe datum, dit zal waarschijnlijk september worden. Als er meer bekend is, wordt u hierover geïnformeerd.

Beach Sports 2020
Helaas gaan dit jaar de beachactiviteiten bij Café Boven Water in drimmelen niet door ivm het coronavirus. 

Inschrijving nieuwe seizoen
Voor de eerstvolgende veldcompetitie (najaar) en zaalcompetitie zijn onze teams al ingeschreven!
De volgende drie teams nemen deel aan de veldcompetitie: de C-jeugd, de E-jeugd en de F-jeugd.

In de zaalcompetitie 2020-2021 nemen de volgende teams deel: 1 x Dames Senioren (wedstrijdsport: 2e klasse), 1 x Heren Senioren (breedtesport), 3 x Dames Midweek, 1 x C-jeugd, 2 x E-jeugd en 1 x F-jeugd.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Mixed-up

Contactgegevens Jeroen Rasenberg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens Bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 puzzel