Handbalvereniging Mixed-Up 2000

Mixed-UPDATE november 2018

De zaalcompetitie 2018 – 2019 start

De veldcompetitie en de buitentrainingen zijn voorbij en starten weer in april. Met wisselende deelname en resultaten sluiten we de eerste helft af. Maar de inzet van het merendeel bij de dames senioren baart ons wel zorgen. Petje op voor degene die hun beste beentje hebben voorgezet.

Mixed-up 2000 stelt deuren open voor jeugd
Zondag 30 september vinden in sporthal “Driedorp” de eerste wedstrijden plaats voor de senioren Dames 1 en 2 en de Heren.

12.30 uur Mixed-up DS 1 tegen Heerle DS2
13.40 uur Mixed-up/HMC HS2 tegen Taxandria HS2
14.50 uur Mixed-up DS 2 tegen Dongen DS3

Alle jeugdleden en hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes en vriendjes nodigen wij uit om hierbij aanwezig te zijn.
De spelertjes van de F-jeugd mogen aan de voorbereiding van de Heren meedoen en zelfs bij de keeper van Taxandria proberen te scoren.

De jeugd D2 en D1 begint zaterdag 29 september ook aan hun zaalcompetitie en wel om 09.00 en 9.50 tegen RHV. Daarna omstreeks 10.40 uur is de vuurdoop voor onze F-jeugd tegen Groene Ster.

Trainingen
Voor alle teams worden de trainingen vanaf 1 oktober 2018 t/m 6 april 2019 in sporthal; “Driedorp” gehouden.
Maandag F-jeugd, dinsdag Dames 1 en A, woensdag Jeugd D1 en D2, Dames 2 en Dames Midweek en donderdag Heren 1 (in combinatie met HMC).
Voor de tijden en trainers verwijzen wij naar de website.
Bescherming persoonsgegevens
Iedereen heeft een e-mail ontvangen waarin wij verwijzen naar onze website met aanhef “Mixed-up en Avg”. Een beknopte beschrijving hoe wij (moeten) omgaan met uw gegevens is hierin opgenomen.
Tijdens de Algemene Ledenvergadering wordt hier de nodige aandacht aan besteed.

Website
Wij zijn momenteel aan het bekijken op we onze website kunnen vernieuwen en tevens volledig AVG proef kunnen maken. Als er leden dan wel ouders zijn die ons hierin kunnen en willen ondersteunen dan horen wij dat graag. Graag een berichtje aan of een belletje aan Peter Reniers (06) 1296 2873.
De toepassing van de spelregels zowel voor de jeugd als senioren staat op website onder de rubriek “Voor de leden”.

Het bestuur