Handbalvereniging Mixed-Up 2000

Mixed-update oktober 2019

Algemene Ledenvergadering

Wij nodigen je uit voor de Algemene Ledenvergadering van Mixed-up 2000 op maandag 11 november om 20.00 uur in de kantine van VCW op Sportpark Heesterbosch. De uitnodiging/agenda en notulen vorige ALV zijn als bijlagen toegevoegd. Op de website worden de agenda, verslagen en dergelijke geplaatst.

Wij zoeken nog een nieuwe voorzitter

Op de vorige Algemene ledenvergadering heeft Peter Reniers aangegeven dat hij zijn functie als voorzitter per 11 november 2019 ter beschikking stelt.

Wij zijn nog naarstig op zoek naar een enthousiast persoon die voor minimaal drie jaar het stokje van Peter wil overnemen. Peter blijft lid van Mixed-up en zal daar waar nodig advies en ondersteuning verlenen.

Onze mooie handbalvereniging verdient een voorzitter. Belangstellenden kunnen Peter Reniers aanspreken, telefonisch contact opnemen (06) 1296 2873 of een e-mailsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Niet opkomen / afmelden wedstrijden

Het is gebleken dat wedstrijden in Zeeland met enige regelmaat worden afgezegd. Deze handbalverenigingen hebben ook recht op voldoende wedstrijden, zij betalen immers ook hun teambijdrage en deze teams reizen altijd vele kilometers naar een uitwedstrijd. Een winst van 10-0 (en een boete voor het niet opkomende team) kan niet een “pleister” zijn.

De NHV heeft besloten om wedstrijden van teams die niet opkomen bij verenigingen in o.a. Zeeland naast de reglementaire boete en uitslag, de wedstrijd opnieuw vast te stellen.

De kosten die hiermee gemoeid zijn (huur hal) zijn voor rekening van het niet opkomende team. Ingeval het niet mogelijk is de wedstrijd in een vrij- of inhaalweekend vast te stellen dan zal dit eventueel op een doordeweekse avond zijn. Mixed-up zal de (eerst) vastgestelde wedstrijden spelen.

AVG

Wij hebben nog niet van alle leden de toestemmingsverklaring ontvangen. Deze verklaring is voor Mixed-up noodzakelijk om aan de gestelde verplichtingen te voldoen dan wel uit te voeren.

Wij verzoeken degene die het formulier nog niet hebben ingediend dit alsnog op korte termijn te doen. De toestemmingsverklaring is als bijlage toegevoegd.

Loterij

Alle leden hebben inmiddels hun boekje met 25 loten ontvangen. We gaan er ook vanuit dat iedereen zijn of haar loten, met als hoofdprijs een heren transport fiets, verkoopt. De opbrengst van de loterij is voor onze vereniging van groot belang, zodat we de contributie op een aanvaardbaar niveau kunnen houden.

De reçuutjes met opbrengst moeten op donderdag 7 november tussen 19.00 en 20.30 uur bij Sportcafé Driedorp (sponsor van de loten) worden ingeleverd.

Het bestuur.