Handbalvereniging Mixed-Up 2000

Mixed-UPDATE September 2019

Wij zoeken een nieuwe voorzitter
Op de vorige Algemene ledenvergadering hebben de bestuursleden Alex Link, Peter Reniers (voorzitter) en Nicole Verhoef aangegeven dat zij hun functies vacant stellen. Als toekomstig bestuurslid hebben Ronald Lievens, Loulou Plouvier en Suzanne Raats zich aangemeld.
Voor de functie voorzitter zijn wij naarstig op zoek naar een enthousiast persoon die voor minimaal drie jaar het stokje van Peter wil overnemen. Peter blijft lid van Mixed-up en zal daar waar nodig advies en ondersteuning verlenen.
Penningmeester Jeroen Rasenberg heeft ook aangegeven dat zijn functie eind dit verenigingsjaar vacant komt. Hij vraagt of iemand interesse heeft om vanaf februari 2020 mee te lopen en daarna medio september 2020 zijn plaats in te nemen.

Onze mooie handbalvereniging verdient een voorzitter. Belangstellenden kunnen Peter Reniers aanspreken, telefonisch contact opnemen (06) 1296 2873 of een e-mailsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De zaalcompetitie 2019 – 2020 start
De veldcompetitie en de buitentrainingen naderen hun einde. In het weekend van 21 en 22 september spelen we de laatste wedstrijden en starten weer in april 2020.

Op zaterdag 28 september vinden in sporthal “Driedorp” de eerste wedstrijden plaats voor de jeugd en op zondag 29 september voor senioren Dames 1 en 2 en de Heren.
Het programma luidt als volgt:
Zaterdag
09.00 uur: Mixed-up E1 – Heerle E2
10.00 uur: Mixed-up DC1 – Novitas DC1
Zondag
10.15 uur: Internos F3 – Mixed-up F1
12.30 uur: Mixed-up DS1 – Goodflooring HMC DS2
13.40 uur: Mixed-up HS1 – Goodflooring HMC HS2
14.50 uur: Mixed-up DS2 – RHV DS2

Trainingen
Voor alle teams worden de trainingen vanaf 30 september 2019 t/m 6 april 2019 in sporthal “Driedorp” gehouden.
Maandag F- en E-jeugd, dinsdag Dames Senioren 1, woensdag Jeugd DC1, Dames Senioren 2 en Dames Midweek en donderdag Heren Senioren 1 (in combinatie met HMC).
Voor tijden en trainers verwijzen wij naar de website: www.mixed-up2000.nl.

Website
Op onze vernieuwde website (www.mixed-up2000.nl) staan allerlei zaken die voor jullie van belang zijn. Het zou leuk zijn als jullie berichtjes en eventuele wedstrijdverslagen willen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Suzanne Hop en Anouk Link verzorgen de gegevens op onze social media kanalen.

Loterij
Ook dit jaar organiseren wij weer een loterij met net als voorgaande jaren een hele mooie hoofdprijs. De loten worden dit jaar wederom gesponsord door Sportcafé Driedorp. De opbrengst van de loterij is voor onze vereniging van groot belang, zodat we de contributie op een aanvaardbaar niveau kunnen houden. De Dames Senioren 2 zullen deze keer voor de overige waardevolle prijzen zorgen. Elk lid ontvangt een boekje van 25 loten om te verkopen.
De loten worden in het weekend van 12 en 13 oktober uitgereikt en de reçuutjes met opbrengst moeten op donderdag 7 november bij Sportcafé Driedorp worden ingeleverd.

Algemene Ledenvergadering
Maandag 11 november zal om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering worden gehouden in de kantine van VCW op Sportpark Heesterbosch, waarbij omstreeks 21.00 uur de trekking van de loterij plaats zal vinden.
Noteer deze datum alvast in je agenda en je aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. 

Wij wensen jullie allemaal een sportief en vooral gezellig zaalseizoen 2019 – 2020.

Het bestuur.

puzzel