Handbalvereniging Mixed-Up 2000

Fluiten en Tijdwaarnemen

Contactpersonen
Anouk Link, Suzanne Raats, Judith Woolschot en Florien Snoeren
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vereniging roept de hulp in van de leden vanaf 16 jaar bij het fluiten van jeugd wedstrijden en bij het tijd waarnemen van seniorenwedstrijden.

Hierbij de indeling van de scheidsrechters en tijdwaarnemers van de eerste helft van het zaalseizoen 2019-2020:

 

 

 

Indien je niet kan, graag onderling ruilen. Als er een ruil heeft plaatsgevonden, laat dit dan even weten aan (één van) ons zodat dit ook op Sportlink goed ingevoerd word.

Bij vragen kan je altijd naar dit mailadres mailen. We willen je verzoeken wanneer je op deze mail reageert, alleen ONS te beantwoorden, en niet iedereen die deze mail krijgt.

Wanneer je een andere vraag of opmerking hebt dan waar deze mail over gaat, graag een nieuwe email beginnen. Dit om te voorkomen dat je mail verloren gaat in de mailgesprekken.

LET OP!
Het NHV heeft afgelopen seizoen besloten een nieuwe app te gebruiken.
Deze nieuwe app heet "HandbalNL". We verzoeken je, zeker als je ingedeeld staat om een wedstrijd te fluiten, deze app te downloaden via App Store (Apple) of Play Store (Android) en de oude app te verwijderen. De app werkt praktisch hetzelfde als oude app Sportlink.

Graag de datum goed noteren of de HandbalNL-app in de gaten houden. De scheidsrechters en tijdwaarnemers zullen zo spoedig mogelijk ingevoerd worden in Sportlink.
* LET OP: wij sturen GEEN herinneringsmail meer, dus noteer de datum's in je agenda!!!
* Graag 10 minuten voor aanvangstijd aanwezig zijn.